KMO portefeuille

De KMO portefeuille kan  gebruikt worden door zelfstandigen, zelfstandigen in bijberoep, ondernemers van een kmo, beoefenaars van een vrij beroep.

Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Bij je inschrijving :

Geef bij je inschrijving via het iXtranet aan dat je via KMO-portefeuille wil betalen én kies bij betalingsschema ‘directe betaling’. Het is niet toegestaan om via KMO-portefeuille in schijven te betalen.
Je ontvangt na het afronden van je aankoop via het iXtranet een mail met daarin een link naar de factuur. Per inschrijving op een opleiding (kortdurende opleiding of opleidingsjaar) wordt er slechts één factuur aangemaakt.

Hoe werk je met KMO-portfeuille

Neem eerst een kijkje op www.kmo-portefeuille.be of neem contact op via het nummer 1700 van de Vlaamse Overheid.
Eerst moet je je éénmalig registreren bij de KMO-portefeuille. Hou er rekening mee dat het registreren tot  10 werkdagen kan duren én dat je over een e-ID en een electronische kaartlezer moet beschikken.

Eénmaal je geregistreerd bent kan je een projectaanvraag indienen, bij dienstverleners selecteer je Focus on  emotion, pijler ‘opleiding’, erkenningnummer DV.O104367. 
Geef de omschrijving van je opleiding. Geef ook het volledige bedrag op van de opleiding.

Dien je projectaanvraag onmiddellijk na je aankoop in. Hou er rekening mee dat een projectaanvraag dient te gebeuren binnen de 14 dagen na de eerste officiële lesdag van de (jaar-)opleiding. Projectaanvragen die later toekomen kunnen niet meer goedgekeurd worden en impliceren dat de deelnemer het opleidingsbedrag volledig zelf dient te betalen. Wie laattijdig instroomt in een lopende opleiding dient er rekening mee te houden dat niet eerste effectieve lesdag die de cursist kan volgen telt als referentiepunt voor het indienen van een projectaanvraag maar wel de eerste officiële lesdag van de (jaar-)opleiding.

Nadat jij je projectaanvraag hebt ingediend, dien je ook meteen jouw aandeel van het cursusgeld te betalen aan KMO-portefeuille. Je ontvangt daarover een mail met meer informatie. Dit moet binnen de 30 dagen gebeuren, anders vervalt je projectaanvraag.

Tenslotte moet je KMO-portefeuille de opdracht geven om het volledige bedrag van de opleiding door te storten naar Focus on emotion.

Hou er rekening mee dat wanneer je een opleiding via KMO-portefeuille wil betalen, dit enige tijd in beslag neemt. Je inschrijving voor een opleiding is pas definitief nadat het volledige bedrag betaald is.

Bij langdurige opleidingen kan je de KMO portefeuille voor elk opleidingsjaar gebruiken omdat elk opleidingsjaar een aparte module is en je voor het volgende jaar moet toegelaten worden. Indien je betaalt via de KMO portefeuille dan betaal je het ganse (jaar-)bedrag bij het begin van de opleiding. Betalen in schijven is niet toegestaan.

KMO portefeuille kan je niet combineren met opleidingscheques.

Meer informatie:

Bel gratis 1700.

Bij dienstverleners kan je Focus on emotion terugvinden.

Maatschappelijke naam Focus on emotion (0409.524.003)
Maatschappelijke zetel Gerhagenstraat 86, 3980 Tessenderlo
Pijler Opleiding
Erkend voor Domein Niet domein gerelateerd
Erkenningsnummer DV.O104367
E-mailadres facturatie@focusonemotion.be

Het KMO certificaat van Focus on emotion is geldig van 24/05/2016 tot 25/05/2021.