Opleidingskosten

De kostprijs van een opleiding of bijscholing bestaat uit twee delen: het inschrijvings- geld en de verblijfkosten (indien van toepassing). Daarnaast dien je rekening te houden met aankopen voor literatuur en verplaatsingskosten. Deze zijn niet vervat in de kostprijs. Betalingsspreiding is mogelijk voor de langdurige opleidingen die niet via KMO-portefeuille worden betaald.

Opleidingskosten kunnen worden betaald nadat je je inschrijving hebt bevestigd via de FMS-webshop en de elektronische factuur hebt ontvangen met meer informatie over de betaalwijze. Je zal merken dat je betalingsspreiding  kan aangeven en daarna overheidsbijdrage (zie bij opleidingscheques of KMO-portefeuille voor meer informatie). Per inschrijving op een opleiding (kortdurende opleiding of opleidingsjaar) wordt er één factuur aangemaakt die je digitaal wordt doorgestuurd. Voor afwijkingen hierop zal steeds een administratieve meerkost worden aangerekend van 45 euro.

Alle betalingen dienen te gebeuren op rekening IBAN BE55 4093 0034 1144 – BIC KREDBEBB op naam van Focus on emotion vzw, Gerhagenstraat 86, 3980 Tessenderlo. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Heb je vragen over betalingen of problemen om de opleidingskosten tijdig te betalen? Neem dan contact op met   om de mogelijkheden te bespreken. 
Doe dat bij voorkeur vóór de start van de opleiding en ten laatste op de eerste lesdag.
Details over de kostprijs vind je op de website bij iedere opleiding.

Hoe betalen?