Masterclass Empathy & Empathic Attunement in EFT

met Jeanne Watson (CA)

Uit onderzoek blijkt dat empathie een positief effect heeft op therapieresultaat binnen alle therapeutische kaders. Deze training leert u de vaardigheden die nodig zijn om maximaal empatisch te zijn met cliënten, met als doel effectiever te kunnen werken in EFT en om een productieve werkrelatie aan te gaan. ‘Empathic Attunement to Affect in EFT’ is een onmisbare basis in Emotion-Focused Therapie van waaruit gewerkt wordt om een diepe en blijvende verandering te bewerkstelligen bij de cliënt.

Tijdens de internationale bijeenkomst met de isEFT board en de EFT-trainers op 8 en 9 oktober 2015 zijn de nieuwe richtlijnen voor de opleiding tot EFT-therapeut besproken en vastgesteld. In vergelijking met de voormalige richtlijnen zijn de eisen met betrekking tot het opleidingstraject tot EFT-therapeut verzwaard. Dit betekent dat onder andere de training ‘Empathy & Empathic Attunement’ een vereist onderdeel van de opleiding tot EFT-therapeut for individuals is voor diegenen die na 2015 EFT Level I for individuals starten.

Deze training is dan ook vanaf nu een onderdeel van EFT Level 2. Maar omdat sommige van jullie eerder zijn opgeleid en deze training toen nog geen deel uitmaakte van EFT Level 2, bieden we aan een aantal van jullie de mogelijk om voor deze drie dagen aan te sluiten bij de huidige EFT Level 2.

Het aantal plaatsen voor deze opleiding is beperkt.

Deze opleiding wordt georganiseerd door Focus on emotion met de medewerking van de KU Leuven. 

Docenten: Jeanne Watson en stafleden van de 4-jarige EFT-opleiding

Data: deze opleiding omvat in totaal 3 dagen en gaat door samen met een deel van de studenten van jaar 3 van het Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie voor volwassenen. Opleidingsdagen : 11, 12, 13 januari 2021.

Locatie: KU Leuven

Toelatingsvoorwaarden: Je hebt minstens een EFT Level 1 achter de rug.

Kosten: € 525,- voor 3 dagen (KMO-portefeuille kan worden gebruikt), inclusief hand-outs en dranken tijdens de pauze. Lunch  is niet inbegrepen.

Attest: deelnemers ontvangen na afloop een attest van deelname

Informatie opleiding: voor inhoudelijke vragen contacteer Kurt Renders: .

Inschrijven: doe je via het iXtranet hieronder. Heb je vragen over de betaling of facturatie   contacteer dan