Infoavond Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie voor kinderen, jongeren & hun gezin, 24/4/18

 “Getuigenissen uit de praktijk” + Infomoment opleiding

Het gaat goed met de cliëntgerichte experiëntiële kinderpsychotherapie. Afgelopen decennia heeft ze zich verfrist met nieuwe inzichten en haar werkvormen uitgebreid. Zij evolueerde van een puur non-directieve naar een meer procesdirectieve benadering waar de kracht van de therapeutische relatie en het aanbieden van actieve werkvormen mekaar versterken.

Deze info-avond wil iedereen uitnodigen te komen proeven van enkele persoonlijke getuigenissen in het werken met kinderen, jongeren en gezinnen vanuit deze benadering.

Vertrekkend van hun eindwerk voor de  4- jarige opleiding tot kinderpsychotherapeut, nemen enkele afgestudeerde therapeuten je mee in hun praktijkervaringen. Een inkijk in de diversiteit aan mogelijkheden  èn een prima inspiratiebron voor wie overweegt de 4 – jarige opleiding in oktober 2018 aan te vatten. Vooraf wordt de opleiding voorgesteld en is er ruimte voor vragen. Huidige en oud – studenten  kunnen je die dag ook vanuit eerste hand hun wedervaren over de opleiding vertellen.

Ter info: De volgende opleiding wordt georganiseerd ism de KULeuven en gaat door in de lokalen van de KULAK te Kortrijk. De startdatum is 5/10/2018.

Van harte welkom!

Programma

 

18:45u  Onthaal

19:00u Pascale Schoenmakers & Erwin Vlerick –  Informatie over de opleiding

19:30u Gert Devos –  Woorden komen later. Het gebruik van spel en de therapeutische relatie in cliëntgerichte-experiëntiële kinderpsychotherapie.

 20:30u korte pauze

20:45u Deborah Davits – Emotieregulatie in de cliëntgerichte experiëntiële kindertherapie binnen een multi-disciplinaire setting

21:45u   Slot 

 

Locatie : Het Geuzenhuis, Kantienberg 9 – 9000 Gent

Kostprijs: gratis

Inschrijven :