top of page

Workshop - Focussen op oud(er) worden

Deze workshop biedt ruimte

om op ervaringsgerichte manier het thema ‘oud(er) worden’ in al zijn complexiteit en rijkdom te verkennen.

Ontwerp zonder titel(1).png
Inhoud en werkwijze

We starten met een uitgebreide introductie van ongeveer een uur waarin ik mijn reflecties rond het thema met jullie deel. Vertrekkend van mijn eigen ervaringen met ouder worden illustreer ik hoe het beoefenen van Focusing van grote waarde kan zijn in deze levensfase. Het is mijn intentie om jullie daarbij aan te spreken op belevingsniveau, om wat rond dit thema in jezelf leeft te laten opborrelen. Vervolgens doen we een duo-oefening waarbij je een dieper contact maakt met wat naar boven gekomen is. We ronden af met een uitwisseling in de groep.

Doelgroep

Mensen die in deze levensfase zijn,  of ‘oud worden’ graag willen verdiepen en verbreden.  De workshop kan ook zinvol zijn voor mensen die beroepshalve met de problematiek te maken krijgen. Enige ervaring met  Focusing is een meerwaarde maar geen absolute voorwaarde.

de docent

chris van de veire.jpg

Chris Van de Veire

is gepensioneerd  klinisch psycholoog, cliëntgericht-experiëntieel psychotherapeut en opleider. Zij is gecertificeerd door het Focusing Intitute NY als Focusing Oriented Therapist, Focusing trainer en coordinator.

Praktisch

Data

De eerstvolgende editie gaat door op 2 december 2024, van 13u30 tot 16u30.

Locatie

Rustpunt, Burgstraat 110/116, 9000 Gent

Kostprijs

95 euro, koffie en thee inbegrepen

Meer info nodig?

Mail naar chris.vandeveire@skynet.be

Inschrijven

Koptekst 3

bottom of page